PKN
PKN Gemeente Nieuw Buinen, Buinerveen en Drouwenermond
 
Impuls Impuls
Impuls is in het jaar 2000 door  de kerkenraad ingesteld.

Het doel van Impuls is: het stimuleren van, en het omgaan met leven en geloofsvragen. Dit in het belang van ieder persoonlijk maar ook voor het functioneren van gemeente(leden) in relatie tot hun omgeving. De taak van Impuls is: komen met activiteiten die het doel dienen. Dit in de vorm van thema-avonden, excursies en doe-activiteiten.
 
Omdat er veel concurrentie is op het gebied van activiteiten, omdat de activiteiten van Impuls erg wisselvallig werden bezocht en omdat de gemeente op een andere manier is gaan werken, leidt de werkgroep Impuls op dit moment een slapend bestaan. Wellicht zullen er in de toekomst wel weer activiteiten georganiseerd gaan worden.
 
Ieder seizoen zal er wel in samenwerking met Stadskanaal en Borger een voorstelling worden georganiseerd. Ook zal de werkgroep Impuls aandacht blijven schenken aan het werk van de groepen vorming en toerusting uit de genoemde kerken. Wanneer hierover informatie in ‘Onze Kerkbode’ verschijnt, bent u van harte uitgenodigd aan de activiteiten deel te nemen!
 
Samenstelling van de commissie: Anneke Fokkens, Freek Benjamins en predikant.
terug
 
 
 

Inloggen

Heilig avondmaal de Wanne
datum en tijdstip 09-04-2020 om 15:30
meer details

Witte donderdag, Lopend Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 09-04-2020 om 19:30
meer details

Goede vrijdag
datum en tijdstip 10-04-2020 om 19:30
meer details

Stille zaterdag
datum en tijdstip 11-04-2020 om 19:30
meer details

 
Kerkdienst gemist
 
Kerk in actie 
 
Protestantse kerk
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.