Activiteit van Impuls Nieuw Buinen :

Gespreksgroep “De bijbel verder schrijven”
Met elkaar in gesprek en op zoek naar de zeggingskracht van bijbelverhalen voor vandaag aan de hand van het boek: “Het derde testament”, de bijbel verder schrijven, van Loed Loosen. Gespreksleiding: Freek Benjamins.

Na 3 bijeenkomsten in de herfst van 2022 wordt in februari 2023 weer gestart met een nieuwe serie van drie avonden. Nadere info volgt.

Het boek kost ± 12,50 (zelf aanschaffen)

Meer weten over dit boek en de schrijver Loed Loosen?
Mail naar Impulspkn@gmail.com  en ontvang achtergrond informatie over Loed Loosen.

Activiteit van Impuls Nieuw Buinen

dinsdag 21 februari 2023  |  17.00 uur
Pannenkoekendag  in het Tussendiep

Activiteit van V&T Borger:

dinsdag 19 april 2023 | ? uur
Labyrint uitleg, Goede Herder kerk Borger
Ds. A. Wouda vertelt over het labyrinter .

Met deze kennis bezoek je op eigen gelegenheid  het labyrint in de kerk van Oosterwijdwert.
Check eerst hun website voor je bezoek

Gezamenlijke activiteit  van Impuls Nieuw Buinen , V&T Stadskanaal en V&T Borger :

9 mei  2023 | 19.30 uur
Peter Kuipers Munneke
Goede Herder kerk Borger

De wereld warmt op, en dat merken we steeds vaker. Niet alleen in verre landen, maar ook gewoon bij ons om de hoek. De afgelopen jaren werd het al eens 40 graden in Nederland, vorig jaar hadden we grote overstromingen in Limburg.
Maar waardoor warmt de aarde eigenlijk op en hoe weten we dat?
Wat zijn de gevolgen, nu en later? En kunnen we er ook iets aan doen?

Klimaatonderzoeker en weerman Peter Kuipers Munneke komt ons er alles over vertellen .

Toegang  € 10,- incl. koffie /thee