Kerkdienstenuitnodigingssysteem Kerkdienstenuitnodigingssysteem

Per 20 september 2020 willen we beginnen om een beperkt aantal mensen uit te nodigen om de kerkdiensten in Corona veilige omstandigheden bij te wonen. Omdat we het absoluut veilig willen doen dient u de aanwijzingen van de begeleiders bij aankomst zo goed mogelijk op te volgen.                                      Om iedereen evenveel kans te geven een dienst in de kerk mee te laten vieren gebruiken we een systeem wat landelijk ontwikkeld is en uiterst eenvoudig werkt.

Beknopte beschrijving hoe aan te melden voor deelname in de kerk

Voor gemeenteleden met een e-mailadres:  ( eerst even lezen voor u ergens op klikt )

1. Gebruik deze link                                                                  https://app.kerktijd.nl/member/register/8451ebe3-cef7-4df1-9d03-a814eabf7fae
2. U dubbelklikt op deze link als u werkt met een computeren op een iPad of Samsung tablet tikt u op deze link met uw vinger.
3. Er komt een formulier tevoorschijn en die vult u in.  Uw naam, uw e-mailadres en met hoeveel personen u gewoonlijk de kerk bezoekt.
4. U bedenkt een wachtwoord van minimaal 8 tekens en herhaalt dit nog een keer.

U klikt of tikt op het vakje Ochtendienst 09.30 uur en daarna op Aanmelden.

5. Hierna krijgt u een email en daar moet u nog een keer op verifiëren e-mailadres dubbel klikken of tikken en uw deelname aan het roulerende uitnodigingssysteem is klaar.
6. Nu kan het weken duren maar zodra u aan de beurt bent ontvangt u een email met de mogelijkheid te kiezen voorKomt wel of Komt niet. Maak deze keuze binnen 48 uur na ontvangst van de e-mail want daarna maakt het systeem voor u de keuze dat u niet komt.
7. Als u Komt wel heeft aangeklikt of aangetikt kunt u die zondag naar de kerk komen.

Voor gemeenteleden zonder e-mailadres:

1. Bel tussen 19.00 en 20.00 uur het telefoonnummer van één van de beheerders                  0599-653202 of 0599-610123
2. Geef door uw telefoonnummer en aantal personenwaarmee u gewoonlijk de kerk bezoekt.
3. De beheerder zal uw gewenste deelname aan de diensten in het systeem zetten.
4. Als het systeem ziet dat u een bepaalde zondag aan de beurt bent zal de beheerder u bellen met de mededeling dat u die zondag bent uitgenodigd voor de kerkdienst.
5. Ook u krijgt nog 48 uur de tijd om de beheerder terug te bellen of u komt. Na 48 uur vervalt ook uw uitnodiging en zal de eerstvolgende door het systeem worden uitgenodigd.

Opmerkingen.

1. Als u op een bepaalde zondag wordt uitgenodigd en u kunt door b.v. ziekte niet met opgegeven aantal komen kunt U toch Komt wel kiezen en gewoon met minder komen.
2. Als u wel een e-mailadres heeft maar u ziet het met die link niet zitten kunt u ook de beheerders bellen maar geef dan wel door dat u wel een e-mailadres heeft. We nodigen u dan de eerste keer per telefoon uit maar komen u dan z.s.m. helpen het met e-mail te doen.
3. In geval van een bijzondere dienst voor een bepaalde familie ( doop of belijdenis ) kunt u via de beheerders reserveren.

Beheerders.

De beheerders zijn Henk Mik en Bert van Maanen

Kerk open Kerk open
Onze kerk is geopend op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. U bent van harte welkom.

Welkom Welkom

Hartelijk welkom op de website van de PKN Gemeente Nieuw- Buinen,Buinerveen en Drouwenermond

De website is er voor u !
De website is bedoeld voor jong en oud, om informatie te delen op een handige en moderne manier.
We streven ernaar dat de website voor u ook één van die ontmoetingsplekken is van het gemeente zijn.

Graag nodigen wij u uit om te kijken naar de diverse onderwerpen.
U kunt elkaar inspireren op diverse manieren.
U kunt onze agenda raadplegen, het kerkblad  lezen, leuke foto’s bekijken, het werk van onze commissies en kerkenraad volgen etc. etc.

.Wij willen een gemeente zijn waar mensen Jezus Christus leren kennen, Hem samen volgen en van Hem getuigen. De liefde van God is de bron van ons gemeente-zijn. Zijn liefde zoekt ieder mens. Daarom is Jezus Christus in deze wereld gekomen. Wanneer wij zijn liefde ontdekken, verandert dat ons leven. Het geeft ons ook aandacht voor elkaar. En samen willen wij graag zoveel mogelijk mensen in onze omgeving in die liefde van God laten delen.

Onze gemeente is volop in beweging van jong tot oud. We willen naar elkaar omzien en met elkaar meeleven. Het is een plek om anderen te ontmoeten en ervari
ngen uit te wisselen. Maar ook om geïnspireerd, bemoedigd, uitgedaagd en getroost te worden.

We hopen dat dit ook voor u en jou zal gelden!

Iedere zondagmorgen is er om 9.30 uur een kerkdienst in onze kerk aan de Kerklaan1 Soms zijn er ook 's avonds diensten met een speciaal karakter. Daarnaast zijn de gemeentekringen belangrijk. Dit zijn kleine groepen die elkaar regelmatig ontmoeten. Een uitstekende plek om met anderen in gesprek te raken over het geloof. Voor jongeren zijn er eigen activiteiten. We vertellen u er graag meer over.

Van harte welkom!

Kerkdienst gemist