PKN
PKN Gemeente Nieuw Buinen, Buinerveen en Drouwenermond
 
Van de kerkrentmeesters Van de kerkrentmeesters

Januari 2022

Beste lezers,

Hier weer een enkele berichten van de kerkrentmeesters.

 

1. 2022 Hierbij willen de kerkrentmeesters u allen een heel goed en gezegend 2022 toewensen. Wij hopen dat God u en onze gemeente ook in dit jaar weer zal willen zegenen en bij u zal zijn in vreugde en verdriet in deze spannende tijden, waarin een aantal dingen nog steeds niet kunnen zoals wij dat graag zouden willen. Pas goed op u zelf en let ook op ieder ander.

 

2. Kerkbalans 2021. (Onder de noemer kerkbalans valt: Actie kerkbalans, de solidariteitsheffing en de eindejaarscollecte.)

Hierbij de gegevens voor eind november 2021.

Aantal deelnemers 372

Totaal toegezegd € 93.913,00

Ontvangen toegezegd € 81.753,06

Ontvangen niet toegezegd € 1.299,52

Totaal ontvangen € 83.052,58

Saldo nog te ontvangen € 12.159,94

 

3. Collectebonnen. Langs deze weg een update betreffende inleveren collectebonnen. Wij krijgen met regelmaat de vraag: “wat te doen met collectebonnen als je niet naar de kerk gaat?” Hier het antwoord: ”Wilt u meedoen met collecten door gebruik te maken van collectebonnen dan kunt u het betreffende aantal bonnen in een enveloppe doen en daarop schrijven waarvoor u de bonnen wilt bestemmen. Deze enveloppe kunt u dan inleveren bij: Wim Buwalda of Marjolein Jansen. Dan worden uw bonnen aan de juiste collecte toegevoegd.

4. Ver/Nieuwbouw. Op de laatste gemeentevergadering zijn de plannen voor deze verbouwing gepresenteerd. Naar aanleiding hiervan is gebleken dat een aantal aanwezigen van mening waren dat het niet verkeerd zou zijn als deze verbouwing wat soberder zou worden uitgevoerd, waarbij ook wat meer van de nu aanwezige ruimte zou kunnen worden afgestoten. Er zal naar aanleiding hiervan weer contact opgenomen worden met de architect. De daaruit voortvloeiende ideeën zullen worden voorgelegd aan de KR

 

 

Meindert Nijboer

Jan van Noortwijk

terug
 
 
 

Inloggen

Kerkdienst
datum en tijdstip 16-01-2022 om 09:30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 23-01-2022 om 09:30
meer details

Jeugddienst
datum en tijdstip 30-01-2022 om 9:30
meer details

 
Kerk in actie 
 
Protestantse kerk
 
Kerkdienst gemist
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.