PKN
PKN Gemeente Nieuw Buinen, Buinerveen en Drouwenermond
 
Twee belangrijke besluiten genomen Twee belangrijke besluiten genomen
Een besluit met betrekking tot uitvaartdiensten:

Als vertegenwoordiging van de kerk tijdens uitvaartdiensten kunnen in het vervolg ook pastoraalmedewerkers en contactpersonen dienst doen. Omdat dit kerkordelijk gezien geen kerkdiensten zijn, en omdat pastoraalmedewerkers en contactpersonen in sommige gevallen meer contact met de familie hebben gehad als ambtsdragers, hebben we dit kunnen besluiten. Voorwaarde is wel dat ze bereid zijn wel een consistoriegebed te doen en de predikant een hand te geven bij de aanvang en afsluiting van de dienst. Een besluit met betrekking tot huwelijksjubilea:

Per 1 januari 2017 zullen we beginnen met het vermelden van alle 25, 40, 50, 60, en 70 jarige huwelijksjubilea in Onze Kerkbode. Dit zal een terugkerende rubriek zijn en jubilerende echtparen kunnen zich vooraf afmelden voor deze rubriek bij de ledenadministratie ( mw. Fokkens, zie contactgegevens in Onze Kerkbode ) als ze dit eventueel niet zouden willen.
terug
 
 
 

Inloggen

Heilig avondmaal de Wanne
datum en tijdstip 09-04-2020 om 15:30
meer details

Witte donderdag, Lopend Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 09-04-2020 om 19:30
meer details

Goede vrijdag
datum en tijdstip 10-04-2020 om 19:30
meer details

Stille zaterdag
datum en tijdstip 11-04-2020 om 19:30
meer details

 
Kerkdienst gemist
 
Kerk in actie 
 
Protestantse kerk
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.