PKN
PKN Gemeente Nieuw Buinen, Buinerveen en Drouwenermond
 
Van de kinderdienst

Projectkoor
Van de kinderdienst
Inmiddels is het nieuwe seizoen weer van start gegaan. We hebben met de kinderen van de kinderdienst in het startweekend huisjes getimmerd en cup-cakes versierd. Dit hebben we rondgebracht bij verschillende gemeenteleden. De kinderen hebben een erg leuke ochtend gehad en ook de reacties van de ontvangers waren positief!
 
Met kerst in het vooruitzicht zijn we met de leiding alweer begonnen met de voorbereidingen. Dit jaar vieren we het kinderkerstfeest bij ‘De Zandtovenaar’ die op 19 december in sporthal ‘De Splitting’ komt. We willen graag met de kinderen naar de middagvoorstelling om 15.30. De kaarten voor de kinderen worden betaald vanuit de kinderdienst. Deze kaarten kunnen besteld worden bij Dejanne Hospers. Als jullie nog geen kaarten hebben besteld dan graag even een mailtje/berichtje naar djhospers@hotmail.com of 06-46809753.
 
Er is ook een projectkoor voor kinderen van 6-13 jaar oud dat gaat zingen bij ‘De Zandtovenaar’. Hiervoor kun je je opgeven via menmvandijk2@ziggo.nl. Meer informatie over wanneer de repetities zijn komt later.
terug
 
 
 

Inloggen

Kerkdienst
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 10-07-2022 om 9.30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 17-07-2022 om 9.30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 24-07-2022 om 9.30
meer details

 
Kerk in actie 
 
Protestantse kerk
 
Kerkdienst gemist
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.