PKN
PKN Gemeente Nieuw Buinen, Buinerveen en Drouwenermond
 
Foto's Foto's

Welke foto's worden genomen
- een foto bij het beantwoorden van de doopvragen.
- een foto van het uitschenken van het doopwater.
- een foto van het aansteken van de doopkaars.
   (Vaak heeft degene die de kaars aansteekt een bijzondere betekenis voor de ouders / de dopeling. Een dierbare herinnering!) .
- Als er gelegenheid voor is: een overzichtsfoto van de doopouders en kinderen op het liturgisch centrum (met brandende doopkaars) tijdens het zingen.
- foto's van de liturgische symbolen e.d.: de kaarsen, het doopvont, de bloemen.

Bezorging
Een Cd-rom met de foto's wordt door de fotograaf bij de doopouders thuisbezorgd. Het is de bedoeling dat dit binnen ong. twee weken gebeurt. De foto’s kunt u direct op de computer bekijken. Met de CD-rom kunt u tegenwoordig naar vrijwel iedere fotoservice en kunt u aangeven welke foto’s, in welk aantal en op welk formaat, u wilt laten afdrukken.

Wanneer u er geen bezwaar tegen hebt, kunnen wij de foto’s vrij snel na de dienst op de website van onze kerk plaatsen. Leuk voor belangstellende gemeenteleden maar ook bijzonder om uw familie of kennissen ‘van verre’ er op te attenderen.

Wij verzoeken u, indien u van bovenstaande gebruik wilt maken contact op te nemen met dhr. G. Groothuis, tel. 0599-610272, of via E-mail: g.groothuis@ziggo.nl

terug
 
 
 

Inloggen

Kerkdienst
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 10-07-2022 om 9.30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 17-07-2022 om 9.30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 24-07-2022 om 9.30
meer details

 
Kerk in actie 
 
Protestantse kerk
 
Kerkdienst gemist
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.