PKN
PKN Gemeente Nieuw Buinen, Buinerveen en Drouwenermond
 
Concert

Concert
Concerttour Christian Verwoerd: wees erbij!
Mix van bekende en nieuwe nummers in de Nieuwe Kerk in Groningen.
 
Op 18 maart treedt gospelsinger-songwriter Christian Verwoerd op in de Nieuwe Kerk in Groningen. Dit optreden is onderdeel van een concerttour die hij in maart samen met Red een Kind organiseert.
Christian laat niet alleen een reeks oude nummers horen, ook zal hij een aantal nieuwe songs met het publiek delen. Gratis kaarten voor het concert zijn te bestellen via www.truetickets.nl.
 
Op dit moment is Christian bezig met het schrijven voor een nieuw album. In de zomer starten hiervoor de opnames. In zijn nummers zingt hij over de komst van Gods koninkrijk. Christian:  “Ik geloof dat we uitdragers van dat koninkrijk op aarde zijn, nu al. We kunnen Gods boodschap van vrede en recht laten zien aan de mensen om ons heen.” Een van de nieuwe songs die Christian zal laten horen, ‘Mooie dromen’, heeft hij geschreven als ambassadeur van Red een Kind (www.redeenkind.nl). Ook in dat lied klinkt zijn wens door om kwetsbare mensen te helpen en hen Gods liefde te laten zien.  
Blijf op de hoogte van de concerttour en het nieuwe album via www.christianverwoerd.nl.
Naast het concert in Ermelo doet de tour ook Rijssen (09/03), Ermelo (11/03) en Gorinchem (16/03) aan. U bent van harte uitgenodigd om bij een van deze concerten aanwezig te zijn.
 
terug
 
 
 

Inloggen

Kerkdienst
datum en tijdstip 16-01-2022 om 09:30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 23-01-2022 om 09:30
meer details

Jeugddienst
datum en tijdstip 30-01-2022 om 9:30
meer details

 
Kerk in actie 
 
Protestantse kerk
 
Kerkdienst gemist
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.