Voorstelling ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’ zondagmiddag 25 februari 2024

In een afwisselende, vrolijke voorstelling wordt met tal van verhalen, gedichten en liedjes de schepping gevierd, zorgen over de schepping gedeeld en ontdekt hoe wij ons kunnen inzetten voor een duurzame toe- komst. Er klinken nieuwe scheppingsverhalen en een groen-gelovige meezinger, er wordt live gekookt en er is eco-fitness. Henk van Glabbeek omlijst dit alles met meditatieve oosterse muziek.
Geloofsgemeenschappen zijn zich terdege bewust van de gevaren die de klimaatcrisis. voor de aarde en haar bewoners met zich meebrengt. Wie gelooft dat de schepping een geschenk van God is, is geroepen daar goed voor te zorgen.

Op zondagmiddag 25 februari, 15.00 uur spelen verhalenverteller
Kees Posthumus en muzikant Henk van Glabbeek hun voorstelling in de
Protestantse Kerk, Kerklaan 1, Nieuw-Buinen.

Entree €10,- incl. koffie/thee
Kaarten reserveren kan via:
pkn.impuls@gmail.com

Deze activiteit organiseert Impuls samen met de Protestantse gemeenten van Borger, Stadskanaal en Gasselternijveen.

Bekijk hier alle activiteiten van Impuls

Ander nieuws:

ZndZ

Chr. Groot Gemengd Koor ‘Polyphonie’ in ZINGEND NAAR DE ZONDAG Op zaterdag 17 februari 2024 is er weer een uur “ZINGEND NAAR DE ZONDAG” in