Ds. Peter van de Peppel presenteert: “Baat bij muziek” zondagmiddag 3 maart

Ds Peter van de Peppel presenteert:
“Baat bij muziek”, een zondagmiddag met de liedjes van Daniel Lohues
Onze eigen Drentse bard Daniel Lohues heeft inmiddels een indrukwekkende hoeveelheid liedjes geschreven in het Drents. Zij gaan over tal van onderwerpen en zijn doordrenkt van Saksische levenswijsheid. Ook zet hij op speelse en kritische wijze de dominante Randstedelijke invalshoek van veel Nederlanders te kijk.

Lohues groeide op een in rooms-katholiek milieu en stelt in zijn teksten ook vragen bij en over het geloof. Op deze middag luisteren we naar een aantal van zijn liedjes en praten met elkaar over de teksten. Welke liedjes dat zijn is nog niet te zeggen, maar wel dat in ieder geval het lied ‘Elk mens die hef zich een kruus te dragen’ aan de orde zal komen.

Zondagmiddag 3 maart 2024
Protestantse kerk, Kerklaan 1 Nieuw Buinen Aanvang: 15.00 uur.

De toegang is gratis incl. koffie/thee in de pauze. Uw vrijwillige bijdrage in de kosten stelt Impuls zeer op prijs. Plaatsen reserveren kan via: pkn.impuls@gmail.com

Bekijk hier alle activiteiten van Impuls

Ander nieuws:

ZndZ

Chr. Groot Gemengd Koor ‘Polyphonie’ in ZINGEND NAAR DE ZONDAG Op zaterdag 17 februari 2024 is er weer een uur “ZINGEND NAAR DE ZONDAG” in