Churchday 200 jaar Nieuw Buinen 4 juni 2023, aanvang 10.00 u

Openlucht kerkdienst

Op 4 juni as zal er in samenwerking met de Baptisten Gemeente een openlucht kerkdienst georganiseerd worden in verband met het 200 jaar bestaan Nieuw Buinen! Het thema van deze zondag is 10.000 redenen tot dankbaarheid.

De kerkdienst zal om 10:00 uur starten, waarbij verschillende bandjes en koren zullen zingen. De dominee van de Baptisten Gemeente (Gerrit van Valen) en dominee Lambert van der Weide zullen deze dienst voorgaan. Na de dienst is er gelegenheid tot koffie drinken, maar ook zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Ook zullen er foodtrucks aanwezig zijn en zullen tijdens het gehele middag programma verschillende bands optreden. Insight zal als afsluiting van deze zondag voorgaan.

Uiteraard zit hier een hele organisatie achter, we zijn daarom ook op zoek naar vrijwilligers, namelijk:

– Stoelen ophalen vanaf voetbalveld Nieuw Buinen zaterdag 03 juni

– Stoelen klaarzetten voor de dienst & opstapelen na de dienst

– Mensen die kinderactiviteiten willen begeleiden in de middag (of een deel van de middag)

– Mensen die na de dienst willen helpen koffie en thee schenken

Daarnaast zoekt het koor ook nog versterking, dus wie van zingen houdt :). En we zijn op zoek naar iemand die de sociale media (Facebook) wil bijhouden, om het event te promoten. Bijvoorbeeld door de bands te introduceren, het thema te promoten, interviews houden over het geloof of mensen uit Nieuw Buinen…. Verzin het maar!

Ten slotte kost deze dag ook geld, deze dag staat in het teken van vrijwillige bijdrage (ook de foodtrucks), waardoor we op zoek zijn naar sponsoren.

Het is de bedoeling om de kerkdienst laagdrempelig te houden, zodat ook niet kerkelijke mensen zullen aansluiten deze dag.

Mochten er vragen zijn, stel ze gerust! Opgeven als vrijwilligers, zanger of zangeres of sponsoren kan bij mij!

Groetjes Marlies Jansen, 06-21961265

Ander nieuws:

Welkom bij de nieuwe site!

Wat leuk dat jullie de nieuwe site hebben gevonden! Hebt u nieuws/berichten die op de website geplaatst mogen worden: graag even een mailtje naar webmaster@pkn-nieuwbuinen.nl

Lees meer »