Winterfestijn, 19 februari 14.00u

Niks “Winterdip”  of “ Winterslaap” maar   Winterfestijn !!!!!!

Op zondag 19 februari is er in Tussendiep in NW. Buinen een interessante middag met een scala aan activiteiten.  Het wordt een middag van ontmoeting, binnen en buiten de kerk.  Voor ieder is er iets leuks te doen.

Zin in een potje ‘Fifa’ of een andere game? Beweeg je op glad ijs en doe mee !! Altijd al een keer een poging willen doen om te zingen? Ook al ben je een ‘badkamer-zanger’, juist dan is dit een leuke gelegenheid om je stem te laten horen. Ben je meer een handige klusser? Kom dan een vogelhuisje timmeren voor onze kleine wintervriendjes.

Meer het creatieve type en wil je daar in een schilderij uiting aan geven? Ook daar is ruimte voor.

Verder is er volop gelegenheid om andere dorpsgenoten te ontmoeten onder het genot van “Koek en Zopie”

Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten en kunnen zij zich laten schminken, cake versieren etc.  Jong en oud kan meedoen aan bijzondere spellen en ook bordspellen liggen klaar. Kortom: er is genoeg te beleven !! Het wordt een middag voor het hele gezin, voor iedereen die het leuk vindt om de lange zondagmiddagen in de Winter te doorbreken.

De toegang is gratis en als u toch een bijdrage wilt doen is dat uiteraard welkom.

We openen de deuren om 14.00 uur en gedurende de hele middag is iedereen lekker bezig. Resultaten van het schilderen en het zingen worden aan anderen gepresenteerd en we sluiten de middag af met soep en broodjes en om 18.00 uur sluiten we het Winterfestijn weer af.

Wees welkom!!

Ander nieuws:

Actie Kerkbalans

Klaar voor Kerkbalans 2023 De voorbereidingen voor Actie Kerkbalans zijn weer in volle gang. Met het thema ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen!’ werken