Actie Kerkbalans

Klaar voor Kerkbalans 2023

De voorbereidingen voor Actie Kerkbalans zijn weer in volle gang.

Met het thema ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen!’ werken we volop aan de campagne voor 2023.

Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk. Vandaar dat we elk jaar al onze gemeenteleden om een vrijwillige bijdrage vragen. Een noodzakelijk verzoek, want de inkomsten uit Kerkbalans vormen ±80% van de financiële basis voor onze kerk.

Tussen 14 januari 2023 en 28 januari 2023  ontvangt u daarom een brief met het verzoek om bij te dragen. We hopen dan ook dat we weer op u mogen rekenen. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen. Alvast bedankt namens de kerkrentmeesters.

Ander nieuws:

Winterfestijn, 19 februari 14.00u

Niks “Winterdip”  of “ Winterslaap” maar   Winterfestijn !!!!!! Op zondag 19 februari is er in Tussendiep in NW. Buinen een interessante middag met een scala aan activiteiten.