Van de kerkrentmeesters Van de kerkrentmeesters

Beste lezers,

Hierbij na enige tijd weer een stukje van de kerkrentmeesters.
  1. Ontvangen giften.
In de afgelopen periode is een bijzondere gift ontvangen.
Het betrof hier een aantal oude munten, waarvan op dat moment de
waarde niet bekend was.
Deze munten zijn naar een taxateur gebracht, die de waarde schatte op
€ 800 en bereid was deze voor dit bedrag te kopen.
Dat is gebeurd en de eigenaar heeft de opbrengst aan de kerk geschonken, waarvoor wij hem uiteraard zeer dankbaar zijn.
Ook is een gift ontvangen van € 200 voor de dekking van de hoge kosten van de kerktelefoon. Deze laatste term is eigenlijk onjuist, daar het gaat om de kerkomroep, die ook per computer te ontvangen is.
Ook deze gever zijn wij uiteraard zeer dankbaar.
  1. Kerkbalans 2018
Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor hun toezegging voor 2018.
Met elkaar hebben we een mooi bedrag van € 91.030,00 toegezegd gekregen, dit is haast evenveel als in het jaar 2017.

Onze dank gaat tevens uit naar de 33 postbezorgers, mede door hun inzet is deze actie zo goed verlopen!

Vriendelijk verzoek !
Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw registratienummer op de betaling te vermelden, (deze staat boven uw naam). Dit zou ons veel zoekwerk besparen.
  1.  Onderhoud gebouwen.
    1. Van de opbrengsten van de afgelopen rommelmarkten is een deel bestemd voor de verbetering van de toiletgroep van het tussendiep. Tot nu toe is hier nog niets aan gebeurd.
      In de afgelopen vergadering is er een bouwcommissie samengesteld die een plan gaat maken betreffende aanpassing en verbetering van deze toiletgroep. Deze verandering zit dus in de planning.
    2. Op het dak van de grote zaal van het tussendiep moet een kapotte loodslab vervangen worden.
      Dit zal dit jaar gaan gebeuren.

Meindert Nijboer (coördinator kerkbalans)
Jan van Noortwijk (secretaris)

3e Zondag 40-dagen tijd
datum en tijdstip 24-03-2019 om 09:30