van de Kerkenraad van de Kerkenraad
De Kerkenraad wil natuurlijk alle gemeenteleden, en allen die hen lief zijn, een gezegend, zalig en gelukkig Nieuwjaar toewensen. De kerkenraad hoopt er vurig op dat we aan het eind van het jaar weer een eigen predikant kunnen presenteren.

Verder is de kerkenraad blij u te kunnen meedelen dat de ambtsdragerverkiezingen weer een succes genoemd kunnen worden. Dat is natuurlijk eerst en vooral te danken aan diegene die hebben toegezegd wel weer ambtsdrager te willen worden en/of zich herkiesbaar hebben gesteld. Heel erg bedankt daarvoor!

Als nieuwe ouderlingen hebben Joke Knigge, Margrietha Memelink en Harry Fleurke toegezegd dit weer op te pakken. Voor diaken hebben Henriëtte Scheper, Saco Staal en het duo Ank & Cor toegezegd dit weer op te gaan pakken.

Adri van der Schoot heeft toegezegd wel ouderling-scriba te willen worden.

Wat betreft de benodigde nieuwe kerkrentmeester loopt het iets minder vlot maar we hopen ook deze vacature nog opgelost te krijgen. Als er geen bezwaren worden ingebracht tegen de gevolgde procedure zal hun bevestiging plaatsvinden op zondag 4 februari 2018.

Fré Blaakmeer, Hilda Breider en Henk Meijer hadden zich herkiesbaar gesteld, zijn opnieuw gekozen en worden derhalve herbevestigd.

Natuurlijk nemen we in deze bevestigingsdienst ook afscheid van Ginie Kamst, Gonja Hospers, Margriet Schuil, Harry Knigge, Hepie Kruit, Anita Meijer, Grietje Klein, Harm Plat, Harry Marissen en Bert van Maanen.

Deze bevestigingsdienst en dus ook een afscheidsdienst zal worden voorgegaan door Ds. Wams uit Ter Apelkanaal en begint om 11.00 uur.

datum en tijdstip 22-09-2019 om 09:30

Jeugddienst