PKN
PKN Gemeente Nieuw Buinen, Buinerveen en Drouwenermond
 
Uit de pastorie Uit de pastorie

Van harte wensen we allen die dit stukje lezen: veel heil en zegen in het nieuwe jaar. 2020
 
En wat hebben jullie ons weer verrast! Zoveel goede wensen via kaartjes, oliebollen, ‘spekkendikken’,
… Dank jullie wel. Wij ervaren deze blijken van meeleven en jullie goede wensen als zegen. Het is voor ons onbegonnen werk ieder persoonlijk te bedanken – vandaar langs deze weg. 
Het eerste jaar van elkaar een beetje leren kennen en wennen is voorbij. Is voorbijgevlogen kan ik ook zeggen. En het plezier waarmee ik hier dominee ben, is onverminderd groot. Voor het nieuwe kalenderjaar staan er in onze kerkelijke gemeente dingen op stapel. Zie daarvoor elders in dit blad. Wanneer u en jij nog andere tips en ideeën hebben, dan horen we dat graag. Of als er dingen zijn die u niet bevallen: ook dan heb ik graag dat u contact met mij zoekt.
Er zijn veel adressen waar ik nog niet ben geweest om kennis te maken. Het kennismaken vordert gestaag – hoe meer gespreksgroepen er komen, des te minder tijd is er voor kennismakingsbezoeken. Wanneer u of jij, om welke reden ook, graag willen dat ik op korte termijn kom, zou je dan willen bellen voor een afspraak? Dit mag ook via de ouderling of bezoekmedewerker.
Voor deze keer laat ik het hierbij. Alle goeds wens ik u en jou toe. Dat er, ook in onze gemeente, maar mooie dingen mogen gebeuren in het nieuwe jaar.
  
Ds. Anneke Wouda
 
 

terug
 
 
 

Inloggen

Kerk, school, gezinsdienst
datum en tijdstip 26-01-2020 om 09:30
meer details

Bevestigingsdienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 09:30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 09:30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 16-02-2020 om 09:30
meer details

 
Kerk in actie 
 
Protestantse kerk
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.