Uit de gemeente Uit de gemeente

Geboorte
We beginnen met een mooi bericht.
Zondag 10 februari 2019 is Max Cornelis geboren. Hij is het zoontje van Lieneke en Robin Peters en broertje van Noor en Sil.
Op het geboortekaartje staat:
Wat ben je mooi, zo perfect en klein.
Overweldigend en onbeschrijfelijk.
Je bent meer dan een wonder!
We wensen het gezin van harte geluk en Gods zegen.

Huwelijk
Dan willen we nog vermelden dat Déjanne en Johan de Groot-Hospers in onze gemeente  een dankdienst voor hun huwelijk willen houden. Het is op vrijdag 15 maart 2019 om 19.00 uur in de Kerklaan. U bent van harte uitgenodigd om dit bij te wonen en hen na afloop te feliciteren en een kopje koffie te drinken.

Zieken
We noemen hier ook enkele zieken uit de gemeente.
Dhr. Ronald Scheper herstelt goed na een onverwachte operatie en hoopt binnenkort weer voor een aantal uren naar zijn werk te kunnen.
Mw. Vijfschaft (de Wanne 100) herstelt thuis na een operatie.
Mw. Marja Verkuil (Noorderdiep 192) is ernstig ziek thuis.
Mw. Minie Boes is opgenomen in het Altingerhoes, kamer 22. Marsdijk 1, 9431 LE  Westerbork.
Er zijn meer mensen, sommigen bij ons bekend en anderen niet, die grote of kleine zorgen hebben over hun eigen gezondheid of de gezondheid van een dierbare. Sommige mensen willen hier liever niet bij hun naam genoemd.

We wensen alle zieken sterkte en- indien mogelijk- herstel toe. Ook familieleden en andere gemeenteleden die een moeilijke of verdrietige tijd meemaken wensen we Gods nabijheid en troost toe.

Overleden
De afgelopen periode zijn overleden:

Mevrouw Plaggenborg – Schaap. Mw. Plaggenborg is 95 jaar geworden. Ze woonde nog op zichzelf in Drouwenermond. Ze overleed op 15 februari. Er werd in kleine kring afscheid van haar genomen.

Op 19 februari overleed, net 60 jaar oud, Wietske Drenth-Lindekamp. Wietske was de echtgenote van Engel Drenth; samen woonden ze aan de Lindenlaan 15.

Op 24 februari 2019 is mevr. Martje Orsel-van Wattum overleden. Zij is 93 jaar geworden.
Zij was de echtgenote van dhr. Geert Orsel. De dankdienst voor haar leven zal gehouden worden op 28 februari 2019 in de Kerklaan.
We wensen meneer Orsel, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen Gods troost en nabijheid toe.

3e Zondag 40-dagen tijd
datum en tijdstip 24-03-2019 om 09:30