Naar Israël Naar Israël
Een groep mensen in onze gemeente telt langzaam af. Nog vijf weken, nog vier, nog drie, nog twee, nog één... En dan mogen we naar Israël. Voor sommigen is het een eerste kennismaking met het heilige land. Anderen zien er naar uit om vertrouwde plekken opnieuw te bezoeken. Zelf behoor ik tot die laatste categorie en ik voel me heel bevoorrecht dat ik weer de kans krijg om het bijzondere land Israël te bezoeken.

Net als op de vorige reis wil ik proberen de gemeente via de social media een beetje mee te laten genieten van onze belevenissen. Ook zal ik na de reis natuurlijk een verslagje schrijven en wat foto’s plaatsen op de website en in de kerkbode van onze gemeente. Zelf ben ik vooral benieuwd naar de manier waarop de beide groepen, uit Nieuw Buinen en Steggerda, gaan samenvloeien. En ik kijk erg uit naar de paar plekken die we gaan bezoeken waar ik nog niet eerder ben geweest.

Mocht u in de periode van mijn afwezigheid, van 27 maart tot en met 6 april, een predikant nodig hebben dan kunt u het beste contact opnemen met de scriba, of met een van de ouderlingen die bij uw sectie hoort.

Met een hartelijke groet, uit de pastorie,

Ds Lambert van der Weide

datum en tijdstip 26-05-2019 om 09:30